Mini magdalena de taronja i
ametlla
- ½ taronja gran
- 3 ous
- 125 g de sucre
- 125 g d’ametlla mòlta
- 1 cullaradeta de llevat
Preparació
1. Coeu en aigua la taronja amb pell i sencera uns. 30 minuts. Renoveu l’aigua i coeu altres 30 minuts.
2. Precalenteu el forn a 170/180 graus.
3. Barregeu els ous amb el sucre.
4. Incorporeu-hi l’ametlla i el llevat i
barregeu una estona (no molta).
5. Talleu la taronja pel mig (utilitzeu només
mitja). Tritureu-la amb la pell i
afegir-ho a la massa. Aixó resultarà més
fácil si hi aboqueu una mica de la mescla anterior.
6. Ompliu els motlles i
enforneu-les.
. motlles individuals.- 170º/180º durant 20 minuts.
. motlles de magdalenes
.- 180º durant 25 minuts.
. motlle gran.-
170º/180º durant 30 minuts.
7. Al damunt de cada magdalena podeu colocar un
xic de xocolata negre. Millor fer-ho
abans que es refredin. Tambè podeu possar
una mica de sucre glacè.
Pilar
La idea original és de la web de “el comidista”
Càndid!!! Las Madalenes de la Pilar són un plaer quina sort que tens amb les Supermadalenes aquestes.
ResponElimina