diumenge, 5 de maig del 2013

Madalenes amb el toque de la Pilar




Mini magdalena de taronja i ametlla

Ingredients per a unes 30 peces.


  • ½  taronja gran
  • 3 ous
  • 125 g de sucre
  • 125 g d’ametlla mòlta
  • 1 cullaradeta de llevat  



Preparació
1. Coeu en aigua la taronja amb pell i sencera  uns. 30 minuts. Renoveu l’aigua i coeu altres 30 minuts.
2. Precalenteu el forn a 170/180 graus.
3. Barregeu els ous amb el sucre. 




4. Incorporeu-hi l’ametlla i el llevat i barregeu una estona (no molta).



5. Talleu la taronja pel mig (utilitzeu només mitja).  Tritureu-la amb la pell i afegir-ho a la massa.  Aixó resultarà més fácil si hi aboqueu una mica de la mescla anterior.



6. Ompliu els motlles i enforneu-les.
. motlles individuals.- 170º/180º durant 20 minuts.
. motlles de magdalenes .- 180º durant 25 minuts.
. motlle gran.- 170º/180º durant 30 minuts.




7. Al damunt de cada magdalena podeu colocar un xic de xocolata negre.  Millor fer-ho abans que es refredin. Tambè podeu possar  una mica de sucre glacè.



Pilar



La idea original és de la web de “el comidista” 

1 comentari:

  1. Càndid!!! Las Madalenes de la Pilar són un plaer quina sort que tens amb les Supermadalenes aquestes.

    ResponElimina