dimarts, 22 d’abril del 2014

La Lidia ens proposa un gran repte!!!

ELS CALLOS!!!

La Lidia ens proposa un gran repte.

Ingredients:
1 Kg. de tripa, cap i pota (3/4 i 1/4 segons gust) i la tripa que sigui morena
1 ceba grossa
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 pot petit de tomàquet natural triturat
200 grams de pernil a trossets
200 grams de xoriço (dolç o picant segons gust)
1 picada
2 grans d’all
Julivert
4 o 5 pebrotets de caiena (si agrada picant, no traíeu les llavors)
1 fulla de llorer
1 got de vi blanc
1 pastilla de brou concentrat

Temps aproximat 2 h.

Trossegem la tripa i el cap i pota, ho bullim per espai de 30 m. Amb una fulla de llorer i sal. Escorrem i ho reservem.

Ratllem la ceba i la sofregim. No tingueu pressa. Quan es transparent, hi afegim el pebrot vermell trossejat. Acte seguit, quan el pebrot comença a ser tou hi posem el pebrot verd. Preparem la picada.

Quan el sofregit es cuit, hi posem el pernil i el xoriço, la meitat de la picada i els bitxos talladets. Ho sofregim una mica abans de posar-hi el tomàquet.

Quan el tomàquet es cuit, ja hi podem posar els callós. Ho deixem coure una estona i afegim la resta de la picada dissolta en el vi.
Ho tapem.
Nomes ens cal esperar remenant de tant en tant i si ens queda molt sec hi podem afegir una pastilleta màgica desfeta en aigua.


El temps de cocció depèn de com  us agradin de tous, però un cop tots els ingredients siguin a la cassola s’haurà de coure un mínim de 20 minuts.


i aquí està el repte,
A VEURE QUI ES EL VALENT!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada