Calçotada d'Ollers.
Després de degustar calçots a unes quantes calçotades al llarg dels anys i coincidir amb un altre grup per fer-ne una més, un dels participants, de la població de Valls, Tarragona, al veure la lenta velocitat de producció, i va aportar coneixements i una gran sol·lució, curiosa i molt pràctica, tot argumentant que per aquelles terres es molt comú i miraculosament el ritme de sortida dels calçots va incrementar espectacularment.



Recordeu escampar les flames correctament doncs els de les puntes no es couran i haureu de desfer totes les fileres. Amb la doble feina que comporta.
La salsa de Romesco.
Es diu que hi ha tants romescos com persones que en fan, per tant de la recepta no en direm res, ja que cada un la traurà de la seva herència familiar, tot i que esperem la recepte d'aquell dia, que era espectacular i amb l'anècdota de l'Alfons inclosa treurem un gran somriure.
Es diu que hi ha tants romescos com persones que en fan, per tant de la recepta no en direm res, ja que cada un la traurà de la seva herència familiar, tot i que esperem la recepte d'aquell dia, que era espectacular i amb l'anècdota de l'Alfons inclosa treurem un gran somriure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada